tiistai 17. toukokuuta 2011

☺ Hui, miten aika vierähti!


Kylläpä aika vierähti. Joskus asioita tapahtuu paljon samaan aikaan, kuten kuluneen kuukauden aikana. Poikani osti meidän asuntomme ja me muutimme rivitaloon, missä on soma, vanhan ajan kuisti.

Ja samaan aikaan lähdimme äitini kanssa vuokramökille Somerolle rentoutumaan. Mökki on pieni, mutta viihtyisä ja sinne on aina yhtä mukava lähteä.

Hiukan viiniä, pähkinöitä, rentoutumista ja nollausta.

Ja tietysti ulkoilua, ja paljon. Tässä Äitee taluttaa Oskaria, ja välillä toisin päin.

Ja uuteen kotiin... Ensimmäisenä saunan testaus - hyvä oli.

Nallea ja Taavia on ehdottomasti kielletty menemästä pöydälle, kuten näkyy. Kovin kissamaista touhua.

Taavi ja Nalle tarkkailevat kadun puolen elämää, harmi kyllä, lasin takaa. Vappuna tosin pääsivät ulos vappumarssille. Ensin lähti tyttäreni, Riina, autolla. Ovi ei ollut kunnolla kiinni, joten Oskari päätti myös lähteä ja juoksi siis Riinan auton perässä pitkin katua. Mieheni huomasi tämän ja lähti juoksemaan koiran perään. Ovi oli edelleen auki, jolloin myös kissat liittyivät vappukulkueeseen. Onneksi kaikki olivat tallessa minun kotiutuessani työstä.

Seuraavaksi kissat ulkoilevat turvallisesti, joten kissatarhan tekoon. Joutuvat toki jakamaan tämän kesähuoneen meidän kaksijalkaisten kanssa.

Tältä se näyttää pihalta päin lähes valmiina.

Ja tässä on kissojen nurkkaus; yksi vanha kiipeilypuu, yksi uusi puu ja nukku-kori.

Ja tältä se näyttää sisäpuolelta katsottuna, täällä me viihdymme.

Taavi, sutjakka dieettiläinen, istuskelee terassilla. Dieetti on ollut tiukka, mutta kuten kuvasta näkyy, Taavissa ei ole mitään tiukkaa.

Ja kun kerran ruokaa säännöstellään, sitä on hommattava itse, ajatteli Taavi. Ja kukapa olisi uskonut, Taavi nappasi terassilta hiiren. Sisällä se tosin aiheutti hiukan säpinää. Oskarikin kateellisena kiukutteli Taaville viikon. Se jahtasi Taavia vimmatusti yrittäen varmaan ajaa sen hiiren ulos Taavista.

Nalle nauttimassa ulkoilmasta, auringosta ja lintujen leikistä pihalla. Ohi kulkevat mummot vilkuttelivat Nallelle sen nähdessään (vai vilkuttivatko he kuitenkin miehelleni Jasulle, tiedä häntä).

Takapihaa asuttavat tällä hetkellä karviainen Lepaan punainen, mustaherukka Mortti, viherherukka Venny, vadelma Maurin makea, kirsikkaluumu ja omenapuu. Niitä valvoo Piippaliina koreineen raparperipuskan suojasta.

Ja Oskari rokkitukka-versiona...

Ja parturin (siis Marin) jälkeen vähän fiinimpänä.

Ja näin kauniisti kukkii hellässä hoivassani oleva orkidea. Mökillä ruusutarhassani olevat ruusutkin ovat kaikki armeliaasti tuupanneet silmuja esiin, mutta niistä tuonnempana. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti