torstai 26. toukokuuta 2011

☺Pikavisiitti mökillä!


Kissat joutuivat vielä jäämään sivistyksen pariin, kun eivät ihan itsekseen mökillä pärjää. Saavat siis odotella vielä hetken mun loman alkua. Tässä kumpikin osui samaan kuvaan.

Tärkein homma mökillä oli tietysti ruusujen voinnin tarkistus. Hyvin ne voivat, mutta rikkaruohot vielä paremmin. Onneks Jasu pelasti ne heti kuvien oton jälkeen, riehui siis trimmerin kanssa. Toivottavasti säästi ruusut. :D Kuvassa Ritausma.

Tässä Nuit´s de young, joka on vasta saanut pienet silmut esille.

Semiplena on tehnyt jo pienet lehdet ja selviytyi myös pakkasesta.

Kovin ovat samannäköisiä, mutta kuitenkin kaikki omia yksilöitä. Tässä Ristinummi, joka tuli viime vuonna Hongiston taimistosta matkahuollon tuomana ja niin odotettuna.

Mustikka kukki runsaasti aurinkoisella rinteellä. Nyt vaan kiiruusti pörriäiset kehiin, että päästään syksyllä syömään mustikoita.

Mökkitien varrella mäessä kasvaa monen näköistä luonnonkukkaa, tässä orvokki.

Voikukkakin oli niin rehevä ja syykin selvisi, kun Oskari tuli kuvaan. Sen verran hienosti se lannoitti heti kameran napsahduksen jälkeen. Kiva että Oskarikin on kiinnostunut kasvien hyvinvoinnista.

Tässä äitini ja hänen miehensä Martin silmäteristä yksi, eli kuusen taimi. Niitä on vielä aika monta lisääkin. Ja aiheuttavat varmasti enemmän huolta heille kuin me lapset aikanaan. Olen varma, että heidän tarmokkuutensa edessä joutuvat taimille kiusaa tehneet myyrät ja muut metsän öttiäiset kyllä perääntymään.

Muutama kielokin oli jo kukkansa aukaissut keskellä vanamoplänttiä. Vanamoista tulee kuvaa, kunhan saavat ensin kasvatettua upeat kukat. Ikävä, ettei tuoksua voi taltioida tänne kuvien kaveriksi.

Vuorenkilvet kukkivat upeasti keskellä kalliota, minun hoidosta huolimatta.

Oskari vahtii reviiriään ilta-auringossa kaarisillalla. Rauhallista on, ei näy hirviä eikä ilveksiä, ei edes hiiriä. Rauhaa ei kestänyt kauaa. Hiiskumattoman hiljaisuuden rikkoo pieni ääni...

...kun Jasu aukaisi jääkaapin. Oskarille tuli kiire sisälle. Yhtään tilaisuutta ei saa jättää käyttämättä, kun on ruoka ja syöminen kyseessä. Ja kukahan onkaan sillä saralla meidän perheen heikoin lenkki? :D
Ja seuraavaksi onkin edessä muutto mökille kaikkien karvatassujen riemuksi. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti