sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Kisuja☻


Vain yksi kuva oli tuloksena minun ja Riinan mökkireissulta. Kuvassa oleva kisu on aikanaan kuulunut isovanhemmilleni ja kuuluu siis Karjalohjan alkuperäisasukkaisiin. Se pitää sisällään yhden pennin kolikon, jonka tungin sinne pikkutyttönä. Kisu on säästölipas ja hyvä sellainen. Sieltä kun ei saa rahaa ulos rikkomatta sitä ja minä taisin olla ainoa, joka sitä ei ymmärtänyt.

Taavi seuraa ulkona leikkiviä lintuja. Kuvaukseen minut innoitti Taavin hyvin valittu asento, jossa rentoutunut vatsa pääsee oikeuksiinsa. Painoa Taavilla on enää 7,5 kiloa.

Yöpakkasia alkaa jo esiintyä, joten pelastin kissojen ruohopurkin sisätiloihin. Liekö lämpö saanut keskellä kasvavan kissanmintun "toimimaan". Kissat ainakin tulivat aivan hassuiksi nuuhkittuaan ja tuhnittuaan sitä. Ja Oskaria niiden käytös suututti, se kun ei ymmärtänyt niiden kiinnostusta tuohon purkkiin. Se hätyytti niitä jatkuvasti pois purkin vierestä.

Nalle ei tyytynyt vain nuuhkimaan, se meni askeleen pidemmälle. Se halusi todelliseen lähikontaktiin tuon huumaavan ruohon kanssa ja yritti jopa syödä sitä. Yksi lehti jäi roikkumaan sen huuleen ja se kulki tyytyväisenä sen kanssa koko illan meidän muiden ulvoessa naurusta. Lopulta otin tuon lehden pois ja Riina vei ruohopurkin turvaan huoneeseensa. Eli meillä vain kissat olivat pikku huppelissa lauantaina, jotain huvia niillekin pitää tarjota näin sisätiloissa syyspimeällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti