torstai 8. joulukuuta 2011

Reissussa ☼


Kävästiin risteilyllä, eli itsenäisyyspäivä vietettiin Tukholmassa. Kaksin risteilyllä, se on aina mukavaa, ja Tukholmassakin oli kivaa, paljon pieniä liikkeitä ja upea aurinkoinen ilma. Tuuli oli taas tosin kova, mutta onneks oltiin pukeuduttu kuin naparetkelle. Montaa kuvaa ei tullut otettua, mutta sitäkin enemmän nähtyä. Tässä kuitenkin yksi näkymä sieltä.

Tässä toinen näkymä reittimme varrelta. Tuuli on selvästikin puhaltamassa kuvaajan kumoon, muuten näin vino kuva ei ole mahdollista. :D Tästä jatkoimme suoraan eteenpäin vielä lukuisiin liikkeisiin.

Tässä ollaan jo palaamassa satamaan ja laivalle, kun Cinderella tähtäilee Mariellan perään. Pitihän siitäkin napsauttaa kuva.

Tässä on varmasti joku taideteos ja olen entistä varmempi, etten ymmärrä mitään taiteesta. Joko tää on kyljelleen kellahtanut pää korva ylöspäin tai jotain muuta. En kelpuuttaisi mökin pihalle. Kuvan laitoin, jos joku siitä saisi jotain positiivistakin irti.

Tässä jotain, mitä sieltä reissusta löytyi, mukava neulepaita ja vielä mukavampi laukku. Molemmat on niiiin omantuntuisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti