perjantai 9. joulukuuta 2011

Tuulista ♣


On ollut niin kurja ja tuulinen ilma, joten on laitettava tyttö koiran kanssa lenkille. No, olin minäkin kameran kanssa. :D Hienosti kuitenkin huijattu, Riina luuli mun ottavan kuvaa vain Oskarista. Ja hieno tuli. Ollaan ihan pienellä lenkillä, sellaisella vessalenkillä. Tämä on siis torstaina.

Tämä on tänään eli perjantaina otettu. Yritin saada kuvaan kovan tuulen, mutta se ei näy. Luntakin tulee, mutta hiutaleet on vielä kovin pieniä ja liikkuvat nopeasti, joten niitäkään ei näy. Ne tosin suurenee koko ajan, mutta en voi koko päivää seistä pihalla kamera kädessä, jos en halua naapurien toimittavan mua hoitoon. Joka tapauksessa keli alkaa olla hurja.

Kesän ulkona ja hoidotta ollut orkidea palkitsee minut jälleen päästyään sisälle, kun toinen vaihtoehto oli se ruskea aidattu katos tuolla parkkipaikalla. Se on tehnyt jo monta kukkaa ja tuleepa uusia kukkavanojakin, kunhan saa vielä puskettua niihinkin kukat. Ehkä pitäis jo palkita se lannoitteella.

Tässä vielä lähikuva. On se aika mukavan näköinen. Nämä on siis kolmannet kukat, jotka sillä on. On siis kuitannut hintansa. Muistaakseni tämä on tullut Raision kukkatalosta toissa kesänä.

Tällaisena päivänä pitää vaan nauttia kynttilöiden valosta ja tuoksusta, varsinkin näin lomalla. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti