torstai 1. marraskuuta 2012

Syyspäiviä ☺

Onpa kiva saada palkkaa, kun nautiskelee hyvästä seurasta raittiissa ulkoilmassa ja vieläpä kauniissa maisemissa, siis tyhy-päivä Kisakalliolla. Kuljimme, siis suunnistimme, Ahvenalammen rantamilla.


Ja seuraavan lammen rannalla meitä odotti kahvi, myös teetä oli tarjolla ja tietysti pipareita ja pullaa. Ilma oli mukavan aurinkoinen. Siellä oli niin mukavaa, että saattaapa sitä lähteä siellä käymään ihan vaikka vapaa-aikanakin.

Ja vaikka kuvan laatu ei ole kaksinen, on se laitettava tänne.
Tiedän, että lapsityövoiman käyttö on kiellettyä, mutta entäs eläkeläistyövoima? Voin sanoa, että toimii. :D
Suuremmilta vaurioiltakin vältyttiin. Äitini heilutteli kirvestä ja minä kärräsin puita. Parin ison pöllin kanssa pääsin minäkin painimaan. Se pölli kun yritti nielaista kirveemme eikä aikonut sitä takaisin luovuttaa, mutta ei suostunut halkeamaankaan. Niinpä otimme toisenkin kirveen avuksi ja kyllähän ne pöllit joutuivat antautumaan tämän naisenergian edessä.
Tosin yksi klapi poksahti äitiäni päähän, mutta ei tullut yhtään verta. Molempiin jalkoihinkin kolahti, mutta vain toinen vihoitteli niin ettei oikein kävely meinannut sujua, mutta toinen kesti hyvin astumisen.
Nyt on puut kaikki klapeina ja sateen suojassa ja me saimme raitista ilmaa ja liikuntaa.
 Ja vielä yksi syksyinen kuva mökistä. Siellä kuistilla on luultavasti Oskari, joka järsii luuta, jota se ensin käytti jokaisen puskan juurella kunnes siitä tuli multainen ja maistuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti