sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Hyvää Uutta Vuotta ☼





Hiidensalmen sillan kupeeseen oli kokoontunut jo suuri joukko uuden vuoden vastaanottajia ja koko ajan heitä saapui lisää.  
Ilma oli lämmin, mutta viima oli kylmä. Pienessä liikkeessä pysyi lämpimänä.
Paikkapaikoin jää oli maitomaista, kuin vanhaa tapettia. Luonnon tilataidetta.
Sopusointuiset sävyt - hiljaisuutta ja rauhaa - hyvä tapa heittää hyvästit vanhalle vuodelle.
Oiva paikka tehdä tilinpäätöstä kuluneesta vuodesta - 365 upeaa päivää. Upeita siksi, että olen saanut elää ne kaikki ja jokaisesta päivästä on jäänyt sydämeeni muistoja rakkaista ihmisistä ja tunnelmia tapaamisista.  
Vuosi on pitänyt sisällään myös turhautumista, pettymyksiä, riitojakin, pelkoa, mielipahaa jne. Haluan kuitenkin kääntää ne hyväksi ja olenkin kiitollinen niistäkin hetkistä. Olen oppinut itsehillintää, kärsivällisyyttä, toisen huomioonottamista, ymmärrystä, suvaitsevaisuutta, kunnioitusta. Olen oppinut kuuntelemaan ja vastaanottamaan myös sanatonta viestintää, arvostamaan kanssaihmisiä arvokkaina yksilöinä. Olen oppinut arvostamaan haastavia ihmisiä, tilanteita ja tapahtumia, jotka mahdollistavat kasvun ihmisenä ja saavat minut kyseenalaistamaan omia mielipiteitä ja asenteita. Ja sydämestäni toivon tämän kehityksen jatkuvan edelleen.
Tästä olikin hyvä lähteä tyttären kanssa valmistautumaan Uuden Vuoden juhlintaan. Kerrankin Lohjallakin on ihmiset liikkeellä. 
Kuva on todella hämärä, mutta "tähtitorni" lumosi minut ja ansaitsi siis päästä mukaan.
Toivon kaikille valoa ja hyviä hetkiä ja lupaan pyrkiä antamaan niitä myös muille.
Toivon, että kaikki saisivat tuntea itsensä rakastetuiksi ja saisivat rakastaa. Lupaan itse muistaa kertoa sen läheisilleni  ja tuoda tämän esiin toiminnallani, lähimmäisenrakkautta unohtamatta.
Toivon kaikille useita aivan hehkuvanpunaisia huippuhetkiä ja lupaan iloita myös toisten onnesta ja onnistumisista välttäen kateutta ja pahansuopuutta. 
Toivon kaikille räjähtävää elämäniloa ja kirkkaita tähdenlentoja ja lupaan yrittää pysyä positiivisena tänäkin vuonna arvostaen sitä, mitä minulla on ja sitä, mitä kykenen toisille antamaan ja sitä, mitä olen saanut omistaa ja rakastaa.
Toivon kaikille vivahteikasta ja monisäikeistä vuotta kaikkine mausteineen, herkkuineen ja hehkuineen. Ja lupaan nauttia kaikin aistein jokaisesta aamusta, johon saan herätä.
Upeaa Uutta Vuotta kaikille luojanluomille.

2 kommenttia: