tiistai 24. huhtikuuta 2012

Sadepäivä ☼

Eilen ei satanut ja metsä oli sinisenään vuokoista. En voinut pidätellä itseäni, vaan oli pakko mennä ottamaan vielä muutama kuva, ehkä 15. :D Ja tämä on taatusti tämän kevään viimeinen sinivuokkokuva täällä.
Eli seuraavaksi siirrytäänkin valkovuokkoihin. No niitä en kulkiessani nähnyt kuin pari. Ne taitavat odotella äitienpäivää. Nämä vaan olivat hätäisiä.
Oskari tylsistyneenä. Se ei voi käsittää, että kuljen takapuoli pystyssä ja kamera kädessä puskissa, enkä saa mitään näkyviä tai haisevia tuotoksia aikaiseksi. Oskarin mielestä se on ainoa syy pyöriä pusikoissa. Niin, ja tietysti myös ranskalaiset ja muu pois heitetty grilliruoka oikeuttaa polulta poikkeamisen.
Tänään on sadepäivä. Päästäkseni helpolla laitoin Oskarille sadepuvun, joka päällään se on yleensä vähän nolo, eli käyttäytyy lenkillä hyvin. Tänään se oli valinnut uuden taktiikan. Se haukkui aivan kaikkea raivoissaan yrittäen suunnata huomion johonkin muuhun kuin sen vaatetukseen. Kyllä puku hiukan silti suojasi. Koira oli kuiva ja vähemmän roskainen.
Rankka oli reissu pienelle koiralle. Oskari sikeässä unessa, ei herännyt edes jääkaapin oven ääneen. Juu, kyllä se hengittää, tarkistin.
Taapero on myös kytketty off-asentoon. Vain silmät liikkuu ja pieniä venytyksiä esiintyy aika ajoin, mutta ääntä ei kuulu. Kerrankin. Kiitos siitä.
Tästä kapistuksesta kuuluu ääni, ja kova. Joko se on vanhuuttaan menettänyt muistinsa ja yrittää minulta kysellä asioiden oikeaa laitaa, tai sitten se vaatii ruokaa, 17. kerta tänään. Kovin intensiivinen on tuo tuijotus.
Jep, nälkä se oli. Nalle joutui kylppäriin syömään, jottei toiset sitä auttaisi. Siis ruokarauha kissoillekin. No joo, minä saatoin hiukan häiritä, mutta sitä ei lasketa, koska en pyri samalle kupille Nallen kanssa.
Sähköposti ilmoitti tänään, että ruusuni ovat matkalla kohti Lohjaa. Ji-pii!!! Porista niitä on tulossa kuusi. Tässä Rosa Anisade, joka asuu jatkossa täällä kotona.
Tämä on myös tulossa. Schneewittchen muuttaa mökille. Se joutuu ehkä asumaan entisessä purkissaan, kunnes saadaan hommattua muutama kuorma multaa. Ei kestä kauaa.
Nyt odottelen Hongiston taimistosta sähköpostia. Laitoin sinne listaa, mitä ruusuja olen vailla ja he kertovat, löytyykö niitä. Muutamat ovat kuulemma jo loppu. Kuinka nopeita toiset oikein ovat? Sunnuntaina ois tarkoitus lähteä sinne ajelemaan. Tässä yksi sieltä tavoittelemistani ruusuista, Violacea, asuisi kotona.
Tässä toinen, Snow Pavement. Viimeksi, kun luulin tällaisen saaneeni, siitä tuli hehkuvan punainen. Kokeilen vielä tämän kerran, josko osuisi oikeaan. Ja myös tämä odottelee multaa mökille.
Olisin halunnut laittaa tähän kuvan eräästä mekosta, mutta en ole vielä saanut lupaa. Siispä laitan tämän kuvan. Jos minulta puuttuisi vielä yksi tatuointi, tämä ei olisi huono vaihtoehto. Onneksi ei puutu, ainakin luulen, ettei puutu.
Ji-huu, sain luvan. Tällaisen kuvan otin tänään. Ja sanomattakin on selvää, ettei mekko ole minun. Kaunis se on mielestäni tässäkin, mutta ihan omaa luokkaansa kantajansa yllä. :D Palaan siihen myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti