tiistai 3. huhtikuuta 2012

Aprilliako? ♠


Toivoin tämän lumisateen olevan aprillipila, mutta kovin on todentuntuista ja pitkäkestoista ja osoitus vielä huonosta huumorintajustakin. Tällaiselta näytti aamulenkki tänään. Muutos viime viikosta oli masentava.

Oskarikin oikein istui ihmettelemään, mihin se kevät katosi, juurihan se oli täällä. Tai Oskarin tuntien, ei ihmetellyt mitään, toivoi vain saavansa makupalan.

Sen verran sitä lunta piti ihmetellä, että sitä on taas parrassakin kiinni. Ja varpaanvälitkin taitaa olla pienissä lumikokkareissa. No, pari ravistusta, niin ne napsahtelevat kissoihin ja seiniin ja se tehdään tietenkin sisällä, paljon hauskempaa.

Tämä on mielikuva-lohduttautumista takatalven johdosta. Oikeasti ei voi viiniä maistella, kun työt kutsuu. Ja oikeastaan on kivakin mennä töihin, kun onhan se vakityöhön nähden vaihtelua. Ja eskimokin on luvattu. :D

Ja loppupiristykseksi itselleni laitan tähän vielä kuvan Peace-ruususta, jotta jaksan odotella kevättä. Näitä tulee muutama takapihalle, ovat Riinan valitsemia ja hän on ne todellakin ansainnut. Ja-ha ja lisäpiristykseksi taidan maistella hiukan Dajm-jätskiä. Aurinkoa odotellessa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti