sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Lisää ruusuja ja karvapalloja ☼

Mökillä kohopenkissä kukkii Schneewittcen upeasti, vaikka onkin vähän kuivaa.
Samassa penkissä kukkii Champlain, kanadanruusu. Muistaakseni se oli sellainen extempore-osto.


Belle Poitevine kukkii todella runsaasti terassin portaiden vieressä. Täytyy kohta miettiä pensaan tukemista jotenkin, kun kukat ovat aika painavia.


Tämä hehkuva  Robusta on yksi niistä ylhäältä pelastetuista. Yksi niistä, jotka vain pysyivät hengissä laihassa metsämaassa ja innostuivat sitten kasvamaan päästyään ruusutarhaan.


Tässä toinen niistä pelastetuista, Hansaruusu. Voi myös todella hyvin ja kasvu on rehevää, kunhan ensin mietiskeli hetken.Maidens blush kukkii myös kauniina, mutta jotenkin en meinannut saada kunnon kuvia siitä. Tuoksu on huumaava, mutta se on talletettu vain muistiin.


Rosa mundi oli paleltunut pahoin talvella, mutta kukkii nyt hienosti, ei ehkä niin runsaasti kuin viime kesänä, ainakaan vielä.Tässä Jasu lähestyy ruusutarhaa. Hiukan pelotti, kuinka ruusujen käy, mutta hienosäätö tapahtui onneksi trimmerillä.Tässä on nyt toinen uusista kohopenkeistä. Tässä kasvaa Ilo, Paula Vapelle ja Magnifica.
Tässäpä köllöttelee Peetu mökillä lähes kynnyksellä.Tässä Miiko lepäilee sängyllä, myös mökillä.
Tässä kerätään voimia yötä varten. Ilonpito alkaa heti, kun meidän silmät lupsahtaa kiinni.Eikä Oskarikaan kovin pirteältä vaikuta. Kovin vetelää porukkaa oli meillä mukana.Pink Robusta on esiintynyt jo tänä kesänä blogissa, mutta tuntuu, että nyt se on vielä kauniimpi, joten tämän kerran vielä.


John Cabot kukkii hyvin lähellä aitaa ja sitä ympäröi kääpiöpurppurahappomarjat. Vai onko tämä sittenkin Henry Kelsey toisesta suunnasta? No, en tiedä, mutta ei haittaa.Ja aivan vieressä kukkii Henry Kelsey. Nämä molemmat ovat luonnossa niin upeanvärisiä.Ja kovasta talvesta ja peleltumisvaurioista huolimatta Peace kukkii hehkuen. Ensitalveksi suojaan ne varmasti paremmin.


Tämä on uusi, vahingossa ostettu. Ostin siis vahingossa kaksi iki-ihanaa ruusua. Mietin, miten kertoa Jasulle. Mutta se järjestyikin ihan itsestään. Jasu oli jättänyt koiralle vapaan pääsyn hernepussille (jonka Oskari tietenkin teurasti) ja kotiin tullessani meille oli ilmestynyt nurmikko keittiöön, siltä se ainakin näytti. Jasu sanoi sen olleen vahinko, ja annoin anteeksi. Ja sain anteeksi oman vahinkoni, eli ruusut. :)
Tässä siis Heidi Klum rose.Ja toinen vahinko on nimeltään Mariatheresia. Aika kauniita ovat, noin niinkuin vahingoiksi. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti