keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Uudet ruusut ☺

Aloitetaan nyt uusista ruusuista, eli tässä on Heidi Klum-ruusu. Tuoksu on voimakas ja väri on upea. Tykkään, kun kukka on niin kerrottu.Ja tässä se on istutettuna. Siksi aivan aidan vieressä, ettei jää kapeaa kaistaletta, mistä pitäisi ruoho leikata. Ja tämä ei tee juurivesoja, ei siis leviä naapuriin.Ja tässä toinen uusista, Mariatheresia. Tässä on mieto tuoksu ja loput jo kertookin kuva. Tästä ei paljon ruusu kaunistu.


Ja aidan viereen pääsi sekin. Liekö salama valaissut kukat valkoisiksi. Mestarikuvaaja siis vauhdissa. :) Istutin muuten ihan itse.


Ja niiden lähituntumassa kukkii William Baffin. Köynnöstävä, tuoksuu ja värikin kohdallaan.Ja tämä tuli tuuraamaan venyneitä orvokkeja kaverinsa kanssa. Saavat luvan kukkia pakkasiin, eivätkä ole saaneet lupaa kerätä hämähäkkejä.


Yksi sisäkukkakin mahtui mukaan. Jotenkin kivasti asettuneet nuo lehdet tuollaiseksi ruusukkeeksi. Juu, hiukan kasvavat kissankarvaa, huomasin.

Mökin riikinkukkopetunia on palkinnut minut kukillaan. Samaa ei voi sanoa verenpisaroista, siksipä ei niistä kuvaa olekaan.Tässä viimeinen kohopenkki Koreanpihdan katveessa. Vas. edestä High Voltage, Morden Sunrise, All The Rage. Takaa vas. Giardina, Celsiana ja Behrstein. Muistaakseni.


Kaksikko kotona puussa ja minä kuvaan verkon takaa.


Peetu paksuine poskineen. Aikuistuukohan se?


Tämän lähemmäs ei meidän Britit Maine cooneja pääse.


 Ja Jasun peto on niin pelottava, että laitetaan tähän loppuun pelkkä vilkutus. :)
 


1 kommentti:

  1. Ihania...tiedän kyllä, kenen luo käännyn, kun ruusuille paikan löydän ;)

    VastaaPoista