lauantai 7. tammikuuta 2012

Mökillä ☺


Lähdettiin mökille loppiaisena katsomaan, paljonko on myrsky kaatanut puita. Eli polttopuita on tarjolla, hiukan töitä se vaatii tai paremminkin tarjoaa mahdollisuuden hyötyliikuntaan.

Oskari syöksyi luultavasti hirven perään. Tai ehkä muistan väärin. Kyseessä saattoi olla myös Oskarin mielikuvituskaveri.

Osaa Oskari toki rauhoittuakin ja nauttia metsän rauhasta ja hiljaisuudesta, tosin aika harvoin.

Koko päivä oltiin liikkeellä, joten pieni väsähti. Nukkui ensin 12 tunnin yöunet tyynyllä. Hävisin siinä asiassa äänin 1-2. Aamupalan jälkeen Oskarin piti vielä päästä aamupäivänokosille, ja tietysti peiton alle ja kainaloon.

Selviydyttiin lopulta uloskin. Jasu aloitti risusavotan. Oli nimittäin muutama puu kaatunut ihan mökin pihaltakin, jotka Jasu kävi jo aikaisemmin siivoamassa. Nyt oli jäljellä vielä muutama kasa oksia. Ja minä touhusin kameran kanssa. Olihan oudosta valoilmiöstä, jota myös auringoksi kutsutaan, saatava kuva. Sitä kun ei liian usein näy näin tammikuussa.

Grillimakkaraa piti tietysti myös saada mökillä kun oltiin. Joten Jasu laittoi grilliin tulen. Ja kohta jo herkuteltiin makkaralla. :D

Kääk, kotiinlähdön aika. Aurinkokin jo laskee. Täytyy toivoa, että loppukuusta päästään taas käymään, jos sää sallii ja vapaat osuvat yksiin. Ei ole mökkisaunan voittanutta ja kesään on liian pitkä aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti