tiistai 27. maaliskuuta 2012

♠ Kotona ja vieraissa ♣


Vanha herra vahtimassa ovea ja odottamassa porttivahtia, joka on selkeästi liian hidas näin kevätauringon paistaessa. Nallukan seurana Riinan reinot.

Taavi tahtoo sylkkyyn. Tässä syy, miksi Taavi saa anteeksi tyynyllä nukkumisen ja yölliset ruuankiljumis-sessionsa ja kaikki muutkin oikkunsa.

Riinan muru päikkäreillä, näkee varmaan unta hiiripaistista.

Ja vähän toisenlaisia eläimiä. Tässä on Stanley, oikea suklaasilmä ja jutustelee hassuin ynähdyksin. Ja kyllä, pelkään sitä. On se sen verran kookas kaveri, mutta on kuulemma kiltti.

Tässä on Moses, joka taisi luulla itseään oravaksi yrittäessään kiivetä seinää pitkin ylös. Sitä ei oikein hammashuolto kiinnostanut. Ja linssiluteena ollessaan taisi hytkyä puolelta toiselle, kun kuvasta tuli näin epätarkka. Soma kaveri ja pehmoinen halailla, mutta pelkäsin sitäkin, tosin vähemmän kuin viimeksi.


Ja Bobby kurkkii puun takana, pakeni minua sinne. Sekin pääsi hammashoitoon. Erään ystävällisen ihmisen ansiosta saan aina silloin tällöin osallistua näiden komeiden takkutukkien arkeen lähinnä halailemalla niitä. Sitä myös kiinni pitämiseksi kutsutaan. Ihana mahdollisuus. Pääsiäisenä niille koittaa ehkä kevät-parturi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti