perjantai 13. heinäkuuta 2012

Ja mökiltä parin päivän takaa ☼

Nostalgie ruusu aukoo kukkaansa. Kuva on muutaman päivän takaa ja on kiva nähdä tänään, miltä se nyt näyttää. Tämä on soma.
Ja tältä näyttää Snow Pavement. Olin kohtalaisen huojentunut, kun kukka oli kuin olikin valkoinen. Edellinen vastaava ruusu kun aukaisi tumman pinkin väriset kukkansa, sain todella paljon kommentteja siitä, kun olin kertonut sen nimen ja että se olisi valkoinen. Taisi olla taimitarhan inhimillinen erehdys. :D


Wasagaming kukkii myös runsaasti vaikka pieni onkin vielä. Aikanaan hiukan epäröin tämän hankintaa, mutta olen tyytyväinen sen kukintaan ja ulkonäköön muutenkin. Takana näkyy saunan kulma.


Schneewittchen alkaa jo myös kukkia. Tämä nuppu on vasta hiukan auennut. Tänään toivon sen olevan täydessä kukassa kunhan ehdin mökille.Princesse de Tripoli kukkii ensimmäisenä tästä neljän porukasta, johon istutin joka lapselle oman ruusun. Tämä ruusu on istutettu Riinalle. Uskon, että seuraavaksi kukkii Johannan ruusu. Poikien ruusut tyytyvät tällä hetkellä vain kasvamaan.

Prairie Dawn kukkii alhaalla ruusutarhassa upeasti. Ja pensas on hennon ja ilmavan oloinen, mutta se ei tässä kuvassa tietenkään näy. Muistaakseni äitini valitsi tämän joku vuosi sitten Raisiosta ollessamme siellä lomalla ja ruusuostoksilla.

Robusta kukkii aina yhtä hehkuvasti. Näitä on kaksi, toinen on tämä nopeampi ja vartettu versio ja toinen on pelastettu ja uskoakseni omajuurinen ja siksi hitaampi. Ainakaan villiversoja ei jälkimmäiseen ole muodostunut.

Ja Oskarilla oli ihan omat jutut alatiellä. Tietä ylittävä etana oli toistakymmentä senttiä pitkä valtava rotjake. Se lyheni kummasti ennen kuvan ottamista, kun Oskari lykkäsi kylmän kuononsa sen kylkeen. Onneksi Oskari ei kiinnostunut siitä syömä-mielessä.
Ja loppuun vielä lumme omasta lammesta. Yli kymmenen vuotta istutetut lumpeet ovat kasvaneet ja kukkineet lammen takasyrjällä. Nyt jostain syystä sieltä on kaksi karkulaista eksynyt aivan muille maille toiselle puolelle lampea. Jokohan ne levittäytyvät vai onkohan Jasun siimaleikkuri pulahtanut lammessakin. Jääpi nähtäväksi. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti