perjantai 6. heinäkuuta 2012

Ruusuja ja vähän karvaturreja ☼

Nallukka mökin terassilla. Ajatella, että syksyllä Nalle täyttää jo 17 vuotta, eipä uskoisi. Tai alkaahan se olla jo hiukan kankea, mutta aivan yhtä ihana kuin ennenkin, vain vähän viisaampi.

Ja tuleehan Taavikin jo kohta 8 vuotta. Se on todella persoonallinen ja ihana, mutta ei mistään kohtaa viisas.
Oskari viihtyy mun kanssa sisällä, taisi juuri herätä päikkäreiltä.
Hetki sitten istutettu Belle Poitevine sai aikaiseksi näin suuren kukan mun ilokseni. Kauaa eivät kukat kestä, mutta ovat upeita ja tuoksuvat hyvälle ja uusia kukkia pitäisi tulla syksyyn asti.
Mökillä isommassa karsinassa parhaiten kukkii Wasagaming. Olen oikein tyytväinen siihen. Kävin jo nuuskuttamassa sitä ja hyvälle tuoksui, kaikki siis hyvin. Oli hyvä valinta.

Käytiin Oskarin kanssa katsomassa, näkyykö muita mökkiläisiä, mutta hyydyttiinkin ihailemaan päivänkakkaroita. Yhdelle oli laskeutunut kummallinen örrinköriläs.

Ja omalle takapihalle. Ensimmäisenä kukinnan aloittanut Willian Baffin aukaisi lisää nuppuja ja näyttää jo tosi kivalta ollakseen niinkin pieni kuin on.

Ja toinenkin köynnösruusuihin laskettava John Cabot sai myös ensimmäisensä auki ja miellyttää ainakin minun silmää.

Ja jo kertaalleen uusittu taimi on aukaissut myös pari kukkaa. Olkoon vartettu, mutta hyvin kukkii tämä Pink Robusta. Ja eiköhän siinä ollut perjantain anti tällä kertaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti