perjantai 20. heinäkuuta 2012

Ruusuja ja Tapsukka ☼

High Voltage on aloittanut kukintansa. Tämä asuu mökillä terassin alapuolella reunimmaisena. On palkitsevaa, että tänä vuonna istutetut ruusut kukkivat lähes kaikki.


Ja uskomatonta, mutta totta. Tämän piti olla Mme Hardy, ainakin varren lapussa lukee niin edelleen. Mielestäni tässä pitäisi olla siis valkoinen kukka. Jotenkin historia tuntuu toistavan itseään, näin on käynyt aiemminkin toisen ruusun kohdalla. Toki tämäkin on kaunis, mikä sitten lieneekin. Vai voivatkohan ne olla tämänkin värisiä. Ei tiedä.

Tämä Nuits de Young on saanut tuen, kuten kolme muutakin, kiihkeimmin tukea kaipaavaa, saivat. Iltahämärässä otettu kuva ei ehkä tuo tämän ruusun kauneutta esille, mutta tässä lähinnä kuva tuesta.


No, tässäpä on lähikuva Nuits de Youngin kukasta. Ja kyllä, pidän siitä.
Ja vähän luonnonkukkiakin mökkitien varrelta. Kurjenkelloja oli paljon, mutta tähän valitsin tällaisen lähikuvan.


Taavi oli mukana ruusutarhalla ja mökkitiellä. Ystävällisesti Taavi testailee ruusutarhan puomin kestävyyttä. Kestääkö istua? Jep. Entäs, suojaako ruusuja talvella traktorilta? Luultavasti. Ja mites, jos Oskari on hihnassa tässä puomissa? Taitaapa kestää senkin. Ja palkaksi tästä testistä, Tapsukka sai hyvän kynsien teroituksen. Pysyypähän taas hiirulaiset paremmin otteessa.

Toki tällainen urheilu vaatii veronsa ja siis pienen lepohetken ennen kuin kiivetään ylös mökille. Tarkkana silti kuin porkkana, vaikka kroppa lepääkin, niin korvien välissä on toimintaa, kuten näkyy.  Vai onko? :D

Ja vielä kotipihalta yksi kuva. Tämä ruusu kukkii reilusti, vaikka yksittäiset kukat eivät olekaan suuria. Nimi on vielä hämärän peitossa, ei vaan muista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti