torstai 17. tammikuuta 2013

H-hetki lähestyy☺



Oskari nukkuu autuaan unta aavistamatta, että kahden viikon päästä on täyttä hulinaa jatkunut jo monta päivää pienten teräväkyntisten karvapallojen toimesta.








Toiselle karvapallolle ei kuulu niin hyvää. Jose oli saanut jonkinlaisen allergisen reaktion luultavasti huoltomiehen lukkoöljystä, varmahan siitä ei voi olla. Silmät ja korvat ärtyivät ja kisu kahnutti niitä niin hurjasti, että ainakin silmien ympärillä on lähes karvaton alue. Lääkärin määräämä antihistamiini kuitenkin helpotti lähes välittömästi. Nyt vaan odotellaan karvan takaisin kasvua. Kisua olisi voinut vaihtaa toiseen tai perua kokonaan, mutta kyllä Jose meille muuttaa.


Milolle kuuluu kaiketi hyvää, koskaanhan ei voi tietää, mitä yllätyksiä on edessä, mutta tällä hetkellä kuuluu hyvää. Kohta lähtee viimeinen viikko vieraissa käyntiin ja kisujen emokin on jo päässyt kotiinsa. Ja me yritetään henkisesti varautua kohta alkavaan karuselliin.






Tässä jo koppa odottaa lähtöä kisun noutomatkalle. Täytyy vielä miettiä, pitäiskö kuitenkin ottaa isompi ja vahvempi kuljetusboxi mukaan, jos vaikka alkavat riehumaan siellä. Matka nyt kuitenkaan ei ole pitkä. Ehkäpä siis selviämme tällä.








Vielä yksi pakollinen vapaapäivän "luontokuva". Aurinko paistoi niin lyhyen hetken, että ihan ei lenkille ehditty sillä aikaa, mutta sainpa napattua kuvaan palan sinistä taivasta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti