torstai 24. tammikuuta 2013

Viking Grace ☼

Käytiinpä lyhyt reissu tekemässä uudella laivalla nimeltä Viking Grace. Oli mukava päästä näkemään, miten puhdas ja siisti voi laiva olla. Pieni viivytys tuli jo ennen laivaan pääsyä, joka aiheutti sen, että lauma eläkeläisrouvia meinasi polkea ainakin minut jalkoihinsa, haluten tietysti päästä sisään muutamaa ratkaisevaa sekuntia aikaisemmin. Tässä kuva hyttikäytävästä ja ainakin minun makuuni oli tämä lattiamatto, viehättävä.









Tässä näkymää käytävältä muistaakseni kannella 9. Joka paikassa oli upottavan pehmeä matto, joten liikuimme hiljaa kuin aaveet. Laiva ei tietääkseni ollut aivan täysi, joten se selittää osaltaan vapaat istumapaikat.













Ja voi olla, että huijaan, jos väitän tätä jonkinlaiseksi rokkibaariksi, mutta niin muistaisin. Tästä käveltiin läpi päästäksemme nk. yökerhoon. Ja sinne suuntasi myös se valtava eläkeläisten lauma.
Valot olivat kyllä upeat.




Tässä kuva yökerhosta, jossa soitti Finlanders. Kun kaksi ensimmäistä tahtia kuului, näytti koko ihmismassa vyöryvän tanssilattialle. Lähinnä tuli mieleen luonto-ohjelmista isojen eläinlaumojen liikehdintä, tai lähinnä antiloopit, jota lähtevät leijonia karkuun. Ja kaikki 90 kymppiset köpsykät muuttuivat lattialla hyvin notkeiksi ja sulaviksi parkettien partaveitsiksi.

Se oli uskomatonta ja jopa mukavaa katseltavaa. Parien, jotka olivat tanssineet yhdessä noin 70 vuotta, liikkeet ja askeleet sopivat aika saumattomasti yhteen. Ja mikä energia ja kestävyys. Ja nämä kuvat ovat täsmälleen samasta kohdasta, vain valo vaihtui.




Vielä kuva yhdestä aulasta. Toisessa aulassa valaistus oli vihreä, eli valoista ja väreistä saimme nauttia yllin kyllin. Tykkäsin.

Ja kylpyläosastolle en kehdannut kameraa ottaa, joten tyydyin kuvaamaan näkymän toisesta kohtaa. Hyvällä mielikuvituksella voi kuvitella olevansa porealtaassa lämpimässä hyvässä seurassa ja viinilasi käden ulottuvilla ilman kiirettä ja vailla huolenhäivää katsellen Maarianhaminan maisemia. Ei siis valittamista. Menemme varmasti toistekin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti