lauantai 2. maaliskuuta 2013

Uusia temppuja ja tapoja ☺


Velvollisuudet ensin, eli valjasharjoittelua. Miiko ei edes huomannut niitä, mutta Peetu oli kohtalaisen paikoillaan  ja tyytyi vain tassun täsmäiskuilla osallistumaan höyhenien ja kalojen saalistukseen.

Ja sitten huvi, eli kylppärileikkejä. Matto oli laitettu hiukan kasaan, eikä muuta tarvittu. Kylppärissä alkoi armoton kisupaini. Maton hapsut antoivat oman lisämausteensa leikkiin.
Ja kuten arvata saattoi, matto unohtui nopeasti ja painista tuli itse tarkoitus. Siinä kiskottiin korvaa puolin ja toisin. Eli saattaa olla, että meillä on kohta Lohjan pitkäkorvaisimmat brittikissat.

Ja kuinka kivoja hetkiä kisut viettivätkään alkon pussin kanssa. Molemmat melkein mahtuivat sinne samaan aikaan. Peetu oli siellä ensin ja Miiko halusi samaan pussiin, tietysti.

 Ja sinnehän Miiko survoutuikin, mutta peppu ei mahtunut, ei sitten millään. Sen oli pakko luovuttaa ja peruuttaa pois. Tässä tehty tilan arviointi siis johti harhaan. Oskarikin tuli sorsansa kanssa ihmettelemään, se kun ei saanut osallistua, oli kielletty.


Ja näin hyvältä siellä näytti Miiko. Liekö silmien punaisuus johtuu siitä, että kyseessä on alkon pussi.

Oskari kyllästyi katsomaan touhua ja suunnistaa kohti makkaria ja sänkyä. Ja pussikin alkoi näyttää kohtalaisen ilmastoidulta, kun siihen oli ilmestynyt tuhansia pienien naskalihampaiden tekemiä reikiä.
Ja näin Jasun opit ovat menneet perille ja pikkukisut ovat oppineet kerjäämään ja jos ei toiveita toteuteta uskon niiden vievän herkkupalan vaikka toisen suusta. Toisaalta ei ole kiva yksin syödä ja sitähän meillä ei joudu tekemään.
Ja-ha, sapuska loppui, joten Miiko ja Peetu poistuvat paikalta hanhenmarssia peräkanaa, luultavasti pahantekoon. Oskari tuli tutkimaan, oisko sittenkin joku murunen pudonnut. Ja tällä hetkellä virtaa riittää kisuilla taas niin paljon, ettei meillä ihan hetkeen vielä nukuta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti