torstai 5. syyskuuta 2013

Kääk, syksy tulee. Vielä kuitenkin kesätunnelmia ☼

Kesä on ollut kiireistä aikaa, kun ei ole blogiinkaan ehtinyt. Nyt kuitenkin jotain päivityksiä.
Ensin mökille. Lähes paleltunut Macy's Pride kukkii vihdoinkin, vaikka alku olikin vaikeaa. Melkein nykäisin sen jo irti maasta.




Samassa penkissä kukkii Nostalgia. Nyttemmin se on kasvanut aika korkeaksi, mutta pakkanen varmaan ensi talvena hoitaa homman.







Tällainen kaveri otti aurinkoa mökin seinustalla. Sovimme, ettemme häiritse toisiamme enempää.











Tämän melkein kypsensin kaataessani perunankeittoveden liian lähelle, mutta se kierähti reippaasti karkuun ja jatkoi touhujaan.










Viikko Askaisissa Riinan ja Mutsin kanssa. Eli kuvassa kalastajat suuren saaliinsa kanssa.












 
 
Ja tässä vähän maisemia reissulta. Tässä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kyllä oli rauhoittavaa katsella merta ja varsinkin kuunnella sitä. Huoh...
 
 
Ja Louhisaaren kartanon mailla. Monta kertaa olemme siellä käynneet, mutta aina siitä tuntuu löytyvän jotain uutta.

Ja tässä mylly. Siellä oli lähes aina lokki vahtina, mutta ei näköjään tässä kuvassa. Yhdellä myllymatkalla näimme supisuomalaisen näyn ja todella nopean naisihmisen. Ei siitä sen enempää. :)
Jasu tuli yhtenä päivänä ja käytiin Turussa syömässä täällä Musta Rudolfissa ja voi miten ruoka oli maukasta. En tiennyt, että se voi niin hyvää edes olla.
 
 
 
 
 
Ja toiselta reissulta kuvia, Ahvenanmaalta. Miten muutamassa päivässä voi nähdä niin paljon. Oli kyllä kaunista ja tämä reissu oli vain ensimmäinen monista.
 
 
Ja vähän kukkia molemmista paikoista.
 
 
 
Nöpöneniä edestä ja takaa, kotona ja mökillä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti