torstai 2. helmikuuta 2012

Kevät jo kulman takana, onhan? ☼


Viimeinen jäänne menneestä joulusta on tämä myöhäinen amaryllis viimeisen kukkansa kanssa. Se olikin reipas kukkija, mutta taitaa jo luovuttaa ja tehdä tilaa keväisille kukkijoille.

Nämä ne taitaa kukkia ympäri vuoden, mutta sorruin silti kiusaukseen kauppareissulla. Tällainen lähti mukaan muutama päivä sitten ja eilen himoitsin samanlaista, mutta oranssinväristä. Sekin oli niin soma. Olisivat voineet vierekkäin napottaa ikkunalla.

Jasulla oli eilen vapaapäivä ja tässä lopputulos. Kävivät kampaajalla/parturilla, eli siis Marilla. Ja tällainen löytyi sen entisen pörrökasan sisältä. Oskarista tuli taas pieni ja sievä, mutta ikävä kyllä, lenkkikäyttäytymisessä ei ole havaittavissa muutoksia. Edelleen mennään puheliaalla ja räkää roiskivalla tyylillä hampaita tuuletellen, kun kohdataan muita koiria.
Tässä näyttäytyy edellinen Oskari aiemmalla hiukan vauhdikkaamalla hiustyylillä. Tämä muistin virkistykseksi ja vertailukohdaksi.

Oskari jo odotteleekin lenkille pääsyä ja haluaa tietysti päälleen uuden, hienon ulkoilutakkinsa. Siinä on oikein heijastimet ja karvakauluskin. Tietysti huppukin olisi voinut olla kiva.

Ja ji-huu!!! Tässä on Oskari uudessa takissaan. Ja vastoin kaupan tädin epäilyksiä, pissiminen on sujunut hienosti. Ei minkäänlaista lämmintä kosteutta vatsapuolella, eikä märkää helmaa takissa, ainoastaan kaunis keltainen ja taiteellinen kuvio neitseellisessä, hohtavassa hangessa muiden tiellä liikkujien iloksi. Kolmella jalalla on vielä helppo kulkea, mutta kaikkien neljän nostaminen vatsakarvojen lämpöön on jo todella haasteellista, kun pitäisi vielä liikkuakin. Eli Oskari lisää toivelistalle oskarinkokoiset huopikkaat, voisivat olla samaa sävyä takin kanssa.Näin kauniissa auringonpaisteessa ulkoilimme ja nautimme pilvettömästä taivaasta ja "raikkaasta" ulkoilmasta. Tästä ihanuudesta huolimatta, lauhtumista odottelee ainakin Virve ja Oskari. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti