tiistai 22. toukokuuta 2012

Kukkia ja tuoksuja ☼

-Eilen oli upea ilma vapaapäivälle. Toissa päivänäkin oli upeaa, mutta työpäivä. Illalla onneksi ehti liikkeelle kameran kanssa. Ja huomenna tulee multakuorma, joten tämäkin ruusu pääsee tästä sillalta omalle kasvupaikalleen hyvään ja runsaaseen multaan. Ja sitten odotellaan keltaista kukintaa.
-Ja ikuistinpa tämänkin lehden alta kurkkijan. Muutama päivä vielä niin nämä vuorenkilvetkin jo pääsevät lehtien alta nauttimaan auringosta.
-Lähdin mökkimäkeä alaspäin Oskarin ja kameran kanssa. Oskarin täytyy aina kulkea muutama askel edellä, mutta kiltisti se odotteli minua. Jasu jäi lämmittämään saunaa. Vielä ilta-aurinko värittää puiden latvoja.
-Tämä lupaa hyvää, kunhan vielä olisi ahkeria herhiläisiä. Mustikan kukka on tosi kaunis ja mustikan marja maukas. Onpa hyvä, että niitä tässä rinteessä riittää.
-Tässä istutetussa pikku kuusikossa riittää myös näitä villejä veljiä. Kauniit kasvatukset molemmissa. Näin pieninä ne ovat vielä söpösiä.
-Pitihän latoakin taas kuvata. Silmä korjaa niin paljon, ja kamera on kirpaisevan rehellinen, ei anna mitään anteeksi. Olin ihan järkyttynyt, kuinka vanha ja kulunut lato jo on, vasta kuvasta huomasin. Mietintämyssy muhii jo päässä. :D
-Alhaalta puron varresta piti ottaa muutama tuomen oksa mukaan. Tuoksu oli huumaava, en ikinä kyllästy siihen. Tuomi on niin kevättä että. Mahdollisten tulevien ötököiden vuoksi tuomet saivat jäädä terassille.
-Löysin toki sisällekin sulotuoksuja, kieloja. Ei montaa avonaista vielä löytynyt, mutta joka päivä niitä aukeaa lisää. -Ja nyt nukkumatti jo kolkuttelee olkapäälle, joten nyt untenmaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti