torstai 30. toukokuuta 2013

Sekalaista sakkia ☺

Oltiinpa Riinukan kanssa hömpöttelemässä Riinan loman alkamisen kunniaksi. Ensin tietysti koluttiin kaikki taimien myyntipaikat Karjaalla ja halpakaupassa piipahdettiin pitkästi, joten Oskarin oli päästävä jaloittelemaan. Ja oli mun kuvattava, kun tällainen kummallinen korte-kasvi ilmestyi näköpiiriin. Mikälie sen tarkempi nimi onkaan.











Jep, nälkä siinä tuli. Oskari vähän säälitti, kun joutuisi pieni odottamaan lämpimässä autossa. Päätettiin ABC:llä ottaa se nurtsille tolpan nokkaan narussa, mutta sinnepä oli ilmestynyt oikein koiratarha, johon Oskari parkkeerattiin meidän herkutellessa lähietäisyydellä. Ja sai Oskarikin jotain.


Ja Tico tähystyspaikallaan. Pientä levottomuutta Ticon seikkailunhalu aluksi herätti, mutta 17:nen kerran jälkeen, kukaan ei enää kiinnittänyt siihen huomiota. Alastulo tosin aiheutti aina aikamoisen jysähdyksen.





Petunia purkissa, toisin sanoen viime kesänä purkissa kasvaneet ruusut paleltuivat, koska kiidätin ne suojaan vasta tammikuun puolessa välissä ja silloin taisi olla jo hiukan liian myöhäistä, luulen.




Tällainen tarttui mukaan Oskari-lenkiltä. Oli pakko siepata se nuuskutettavaksi, enkä sitten raaskinut sitä poiskaan heittää.






Täytyyhän tähän vielä omistakin kisuista ajantasaiset kuvat laittaa. Peetu Riinan kenkien kimpussa.






Ja Miiko niin ominaisessa asennossa, mahdollisimman rentona vaakatasossa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti