tiistai 14. toukokuuta 2013

Vielä muutama ruusu ☼

Hui, tämä olikin jäännyt luonnoksen asteelle. Mutta nytpä jatkan, eli...
Tässä puistoruusu Ilo, jonka olisi tarkoitus koristaa tulevan kissatarhan kulmaa. Olen usein katsellut sitä ja luulenpa, että se on tulossa Paratiisin taimitarhasta muutamien muiden kanssa.








 Ja tässä on jossainmäärin köynnöstävä Giardina. Jos terassin reunalla oleva New Dawn on paleltunut, siirtyy tämä siihen. Muuten tämä luultavasti kasvaa Ilon kaverina.
 Tämä on ollut jo viime kesänäkin hiukan tulollaan, mutta nyt se on tulossa oikeasti. Alexander MacKenzie. Tätä suunnittelin johonkin puuvaraston lähistölle paikkaan, johon aurinko paistaisi riittävästi. Ei kasva kovin korkeaksi.
 Oih, mikä väri. Terassin reunalla kovin, kovin hitaasti elpyvä All The Rage saa tämän tilalleen, jos ei herää henkiin lainkaan. Muussa tapauksessa tämäkin tulee puuvarastoa somistamaan, myös kohtalaisen matalakasvuinen. Eli tämä on Augusta Luisa.


 Tässä on Morden Sunrise, joka saa paikkansa luultavasti myös puuvaraston läheisyydestä. Siihen siis tulisi hiukan matalampia ruusuja. Paikka saattaa olla sen verran varjoinen, että nämä siirtyvät porukalla hiukan keskemmälle kalliorinnettä.
Tälle on paikka saunamökin kulmalla. Tämä, muistaakseni ihan luonnonruusu tai ainakin melkein, on Magnifica rugionosa. Se saa kasvaa niin sanottuna Ukin ruusuna. En tiedä, mistä olen saanut sen päähäni, mutta pitkään olen sitä ajatellut.



Ja yksin ei ole hyvä olla, niinpä Ukin ruusu saa kaverikseen Celsianan, jota myös olen pitkään havitellut. Ruusun pitäisi olla todella upea ja niinpä Mummi on ansainnut sen nimilleen. Molemmat ovat tulossa Hongiston taimistosta loppukuusta, toivottavasti.
Tämä on Paula Vapelle. Tämä tulee koristamaan myös kahden edellisen kanssa saunamökkiä, mikäli en laita sitä High Voltagen tilalle terassin reunalle. Se nimittäin on saattanut luovuttaa talven aikana. Tappiot luultavasti selviävät muutaman tunnin sisällä.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti